Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kimberly/domains/limbointernational.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kimberly/domains/limbointernational.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kimberly/domains/limbointernational.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684
Webwinkels en online betalen – LIMBO International | Online- en offline marketing- en communicatiebureau

Producten verkopen zoals het hoort!

Focus op gebruiksvriendelijkheid & performance

✓ Veiligheid voorop met een SSL verbinding!
✓ Compleet in je eigen huisstijl
✓ Geoptimaliseerd voor telefoons en tablets
✓ Gevonden worden in de zoekmachines
✓ Goede scores op performance (o.a. laadsnelheid)
✓ Op maat gemaakt en gebruiksvriendelijk design
✓ Statistieken bijhouden en nog veel meer!
+ Maandelijkse kwaliteitsbeheer voor optimale werking!

Producten verkopen op jou manier!

Elke ondernemer heeft zijn of haar eigen manier om de producten te ontwikkelen, presenteren of aan de man te brengen. Huisstijl en de uitstraling zijn hier heel erg belangrijk bij en hier heeft elke ondernemer zijn of haar eigen draai aan gegeven. Wij zien het als een geweldige uitdaging om dit te verwerken in een snelle gebruiksvriendelijke webwinkel, die goed scoort op performance en in zoekmachines.

Hoe gaan wij te werk?

Wij beginnen met het in kaart brengen van de huidige situatie en verzamelen alle online beschikbare informatie. Daarnaast proberen wij jouw verhaal in kaart te brengen en mixen daar onze adviezen mee. We kijken hoe de concullega’s het voor elkaar hebben en halen hier de positieve punten naar voren. Vervolgens maken wij een plan en overleggen dat met de klant. Vervolgens gaan wij aan de slag en zorgen er voor dat de webwinkel ten alle tijden goed functioneert door kwaliteitsbeheer.

Onze Webwinkel pakketten

Beginnen met een uitstekende basis?

Webwinkel basis pakket!

Wij focussen ons op de gebruiksvriendelijkheid, performance en uitstraling van de webwinkel. Deze factoren bepalen mede het succes van de online winkel. Zoekmachine optimalisatie, responsiveness (webwinkel op maat maken voor telefoons en tablets), aan huisstijl aangepast design, veilig betalen, duidelijkheid over bezorgkosten, etc. allemaal in 1 pakket.

Kosten eenmalig: € 725,- of € 62,50 per maand (voor 12 maanden).
Hosting, domeinnaam en SSL verbinding: € 5,- per maand.
Kwaliteitsbeheer (incl. onderhoud): € 19,50 per maand.

Voor de bedrijven die op zoek zijn naar wat extra’s!

Webwinkel uitgebreid pakket!

Heb je speciale eisen m.b.t. het design of functionaliteit? Dan is dit pakket ideaal voor jouw. Het basis pakket is samengesteld om een goede basis te bouwen, maar extra functies als producten met verschillende opties, laten bezorgen alleen op speciale locaties, producten niet leveren in bepaalde gebieden, etc. Hierbij heeft de online winkel extra aandacht nodig.

Kosten eenmalig: € 900,- of € 77,50 per maand (voor 12 maanden).
Hosting, domeinnaam en SSL verbinding: € 5,- per maand.
Kwaliteitsbeheer (incl. onderhoud): € 19,50 per maand.

*Al onze producten zijn op maat gemaakt, geoptimaliseerd voor telefoons en tablets, elke pagina zal geoptimaliseerd worden voor in de zoekmachines, zal goed scoren in de onafhankelijke performance tests (zoals laadsnelheid etc.) en de prijzen zijn exclusief 21% B.T.W. Kwaliteitsbeheer is optioneel, maar zeer aanbevolen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en kans op problemen minimaliseren. 

Recente website & webwinkel projecten

Westra Bestratingen

Afgelopen week hebben wij voor Westra Bestratingen een nieuwe uitgebreide OnePage mogen ontwikkelen. Westra Bestratingen is al jaren klant bij LIMBO en was enthousiast over de nieuwe producten van LIMBO 2.0. Eerder hebben wij al het logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, t-shirts, truien, auto-belettering, Facebook pagina, flyers en een werkjas geleverd. Wij waarderen het vertrouwen van Westra Bestratingen in LIMBO 2.0 en wensen het team veel succes met het bedrijf en de nieuwe website. De website…

Hair & Beautysalon Hannie

Vernieuwde website, inclusief kwaliteitsbeheer.

KV Berlikum

Anderz Mode

REWI-Fashion

Net-Espace

Van der Jagt Diving

Alles op het gebied van duiken!

Online betalen

Accepteer betalingen en donaties online! IDEAL, PayPal, mastercard, Bitcoin en nog veel meer!

Snel en betrouwbaar

Accepteer snel en betrouwbaar betalingen van klanten voor slechts € 0,29 per transactie!.

Geen maandelijkse kosten

Je betaalt gewoon per transactie en zit niet vast aan (dure) abonnementen.

Overal geaccepteerd

Alle bekende banken en populaire betaalmogelijkheden.

Extra goed beveiligd

Gratis gebruik van uitgebreide fraudecontrole en 3-D Secure.

Automatische incasso's

Vaste bedragen of wisselende bedragen laten automatiseren

Verschillende opties

Klanten eenmalig of bijvoorbeeld laten betalen op afbetaling

Website of webwinkel optimalisatie

Website of online winkel laten optimaliseren?

Een langzame website? Foutmeldingen? werken functies niet meer? Problemen of wil je graag wijzigingen doorvoeren? Vul ons offerte aanvraag formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jou ‘problemen’ zo snel mogelijk te verhelpen. Tevreden klanten, daar werken wij hard voor!

Test je website of online winkel

Wil je je website of online winkel onafhankelijk laten testen? Klik hier om naar de website van GTMetrix te gaan. Je kunt ons de resultaten sturen, zodat wij je advies kunnen geven.

Contact