Home  »  Webshops

Webshops

Snelle webshop, focus op conversie!

Service23

De afgelopen decennia heeft ons online leven een enorme boost gekregen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is online mogelijk. Of je nu boodschappen wilt doen, nieuwe schoenen wilt kopen of een programma wilt downloaden. Een winstgevende webwinkel ligt ook voor jou in het verschiet. Ons team van LIMBO met experts op het gebied van webshops bouwen kan je helpen met een webwinkel via WordPress. Wij weten als geen ander wat een bedrijf nodig heeft en brainstormen graag samen met onze klanten. Door deze samenwerking kun jij snel een start maken als ondernemer met een op maat gemaakte webshop.

Rekening houden met hedendaagse eisen

Jouw visies en ideeën worden meegenomen in ons proces, om zo een webwinkel te maken die bij jouw bedrijf past. Met de WooCommerce webwinkel plug-in kunnen wij de performance optimaliseren van jouw webwinkel. De ervaring van het online winkelen wordt voor de bezoekers nog persoonlijker door alle extra functies die WooCommerce kan toevoegen. Om het winkelproces van je bezoekers zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, zorgen wij ervoor dat de webwinkel een geoptimaliseerde snelheid heeft. Alles moet steeds sneller en slimmer en zo verwachten ook jouw klanten een razendsnelle webwinkel. Om de gegevens van je bezoekers veilig te houden, zullen onze experts rekening houden met alle huidige eisen rondom AVG en de cookiewet.

Team LIMBO staat voor je klaar!

Je hoopt natuurlijk dat de webshopbezoekers hun bestelling afronden. Ook hiervoor draagt ons team van LIMBO de zorg. Verschillende betaalmethodes zoals iDeal worden door ons afgehandeld. Voordelige manieren van verzending kunnen geregeld worden door de functie van WooCommerce shipping. Vanuit LIMBO ontvang je gemakkelijk updates over jouw nieuwe webshop via Whatsapp. Wij zijn gespecialiseerd in responsive webdesign, waardoor jouw webwinkel op elk device goed zichtbaar en gebruiksvriendelijk is.

Offerte aanvragen

Contact

Are you Interested To Get Our Featured Services