Content marketing

Contentmarketing omvat alle soorten marketing waarbij ‘content‘ – inhoud of informatie voor de consument – wordt gemaakt en verspreid. Die content kan zowel tekstueel als audiovisueel zijn, gaande van nieuws- en blogberichten over casestudy’s en handleidingen tot video’s en infographics.

Blogs

Basis blog tekst

Wij schrijven blogs voor € 0,04 per woord. Een goede blog bestaat uit minimaal 300 woorden, inclusief 1 afbeelding. We bieden de mogelijkheid om zelf onderwerpen of steekwoorden aan te geven, vervolgens schrijven wij aan de hand van deze steekwoorden een informatieve blog tekst.

Posten (plaatsen op website + social media accounts en inclusief afbeelding): € 2.50 p.s.

Zoekmachinevriendelijke blog tekst

Wij schrijven blogs voor € 0,05 per woord. Een goede zoekmachinevriendelijke blog bestaat uit minimaal 300 woorden, inclusief 1 afbeelding. We bieden de mogelijkheid om zelf onderwerpen of steekwoorden aan te geven, vervolgens schrijven wij aan de hand van deze steekwoorden een informatieve zoekmachinevriendelijke blog tekst.

Posten (plaatsen op website + social media accounts, inclusief afbeelding en optimaliseren (zoekmachine proof maken van blog) van de tekst): € 4.50 p.s.

Andere webteksten

Voor bijvoorbeeld een ‘over ons’ tekst of andere webteksten schrijven wij voor € 0,05 per woord. Deze zijn ook geoptimaliseerd voor de zoekmachines.