Home  »  SEO

SEO

Wordt gevonden op het internet

Service23

Hoger scoren in Google is een van de moeilijkste maar effectiefste taken van een website host. Als je een eigen webshop hebt, dan heb je vast al eens van zoekmachine optimalisatie gehoord. Ons LIMBO team is hier om je te helpen jouw website tot de top van de resultaten te krijgen. Dit doen wij door middel van op maat gemaakte pakketten. Zo kun je samen met LIMBO een pakket samenstellen dat precies aansluit op de behoefte en de doelstellingen van jouw website. Wij bestuderen de statistieken en data die jouw website binnenkrijgen, om zo de beste SEO-strategie te creëren.

Team LIMBO staat voor je klaar!

Onze 11 teamleden hebben allemaal een eigen specialisatie. Met de pakketten die wij aanbieden kunnen wij jouw website maandelijks SEO technisch uitbreiden. Dit kan doormiddel van het maken van landingspagina’s of interessante blogs en artikelen om deze pagina’s te versterken. Door blogs toe te voegen aan je website kun je niet alleen op een natuurlijke wijze meer informatie en content op je website plaatsen, maar zo genereer je ook meer verkeer. Jouw SEO geoptimaliseerde blogs kun je vervolgens delen op social media om zo nog meer potentiële klanten te trekken.

Wij begrijpen Google

Wij bij LIMBO weten alles over structured data. Hierdoor kunnen wij precies aan Google duidelijk maken welke content het relevantste is op jouw website. Dit heten ook wel de rich snippets. Deze rich snippets zorgen ervoor dat jouw website zich beter kan onderscheiden van anderen in dezelfde niche. In onze maandelijkse pakketten kun je deze SEO-onderdelen bijvoorbeeld in de vorm van FAQ-schema’s terugvinden. Naast FAQ-schema’s verzorgen wij de performance van je website en werken we aan een constante verbetering. Dit alles om de positie van jouw zoekwoorden te versterken.

Keyword Analyse

Door onderzoek te doen naar op welke woorden het meeste wordt gezocht door jullie demografie, kunnen wij onze content zo toespitsen dat jullie website op de juiste zoekwoorden vindbaar is.

Website Optimalisatie

Door website optimalisatie en laadtijden van de website zo laag mogelijk te houden, worden ze niet alleen gebruiksvriendelijker voor jullie bezoekers, maar kunnen de robots van de zoekmachine makkelijker een idee krijgen over wat er precies op jullie website te vinden is.

Website Onderzoek

Door grondig naar jullie nieuwe website te kijken en die te vergelijken met de competitie, zal jullie nieuwe website er altijd boven uitsteken in vergelijking met eerder genoemde competitie.

Service2

Met geweldige content kunnen wij jullie SEO doelstellingen behalen en meer bezoekers op de website genereren.

Onze diensten

Offerte aanvragen

Contact

Wil je meer te weten komen over SEO en hoe het jou website kan helpen?