Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kimberly/domains/limbointernational.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kimberly/domains/limbointernational.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kimberly/domains/limbointernational.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684
Over ons – LIMBO International | Online- en offline marketing- en communicatiebureau

Wie zijn wij?

LIMBO staat voor Leeuwarder Internet Marketing Bureau 0518 en is al meer dan 10 jaar actief in de internet wereld. Het begon allemaal zo’n 15 jaar geleden toen er met een vriendengroepje elk weekend foto’s gemaakt werden in een jeugdhonk. Deze foto’s moesten een plekje krijgen en door het verzamelen van MB’s die mensen bij zijn of haar internet abonnement kregen, werd er een online fotoalbum gemaakt. Nadat er wekelijks met de techniek gespeeld werd, ontstond er zowaar een eerste website om het fotoalbum heen. Toen is de passie voor het internet en de techniek geboren.

Een aantal maanden later werd er voor de plaatselijke voetbalvereniging een supporterswebsite gemaakt. Destijds was de support voor de lokale helden groot en werd er met man en macht afgerezen naar de wedstrijden. Uiteraard werden ook hier weer foto’s van gemaakt, later ook filmpjes en deze werden allemaal op de supporterswebsite gezet. Niet veel later werd de website uitgebreid met interviews, spelletjes en veel meer. Omdat er spandoeken meegenomen werden met de websitelink, ging het bezoekersaantal an snel van tientallen naar soms wel een paar honderd per dag.

Dag in, dag uit werd er gewerkt aan de website en dat begon ook het bedrijfsleven op te vallen. Een lokaal schildersbedrijf meldde zich met de vraag of we ook een website voor zijn bedrijf konden maken. Uiteraard was dat geen probleem en is er ook gelijk bij de KVK en de belastingdienst een nummer aan gevraagd.

Niet veel later volgden er meer bedrijven en HJKooistra Webdesign was (1 januari 2008) geboren. Na een aantal jaar hobbymatig het bedrijf gerund te hebben, werd het tijd om uit te breiden. Op 1 januari 2013 werd HJKooistra Webdesign veranderd in LIMBO International en zijn er klanten uit België en Luxemburg bij gekomen. Begin 2015 is het bedrijf een periode gerund vanuit Malta. Ook hier hebben nieuwe klanten zich als partner van LIMBO aangemeld en hier heeft LIMBO veel ervaring opgedaan en zich gericht op de ontwikkeling d.m.v. online cursussen.

Nu zijn we inmiddels eind 2017 en is LIMBO veranderd in een VOF, heeft met Erik Osinga een mede-eigenaar en is LIMBO 2.0 ontstaan. Het bedrijf leek wat stil te komen staan begin 2017 en daarom is de hulp van Erik ingeschakeld. Nu, een klein jaar verder staat LIMBO 2.0 op het punt om gelanceerd te worden en daar zijn we trots op. Meer informatie over LIMBO 2.0 kun je hier vinden.

Dagelijks staat er een team van freelancers uit binnen en buitenland voor onze klanten klaar, om maximaal rendement uit jouw website te halen. Ook steken wij wekelijks tijd in onze ontwikkeling, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste trends. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan in ieder geval te popelen om met jouw project aan de slag, daar ons uiterste best voor doen en de prijzen interessant te houden.

Instagram feed

[wdi_feed id=”1″]