Over ons

About4

Onze geschiedenis

Wij zijn Limbo International. Opgericht in 2008, hebben wij alle nodige ervaring om onze klanten effectief en doelgericht te kunnen helpen. Gestart in het noorden van het land, in het altijd gezellige Leeuwarden, verzorgen wij voor elke klant zijn online aanwezigheid. Door onze klanten goed te leren kennen en door te vragen, kunnen wij ervoor zorgen dat wij een website kunnen leveren die past bij onze klant en voor hun nieuwe klanten kan aantrekken en behouden. Elke klant heeft zo zijn eigen pakket op maat.

Onze missie

Met WordPress bouwen wij voor onze klanten thema’s en websites die op maat zijn gemaakt en passen bij de missie en visie van onze klant. Uiteraard houden wij tijdens het bouwen rekening met het ervoor zorgen dat jouw pagina ten alle tijden goed vindbaar is op het internet door middel van SEO. Zelfs na oplevering van de website werken wij verder aan het verbeteren van de zoekwoorden en posities ervan. Verder meer houden wij de sites actief door middel van blogs en landing pages, die wij verder delen op sociale media.

Service2
Case11

Ons team

Het LIMBO International team bestaat uit nationale en internationale freelancers die 7 dagen in de week klaar staan voor onze klanten. Vanuit onze Headquarters op bedrijventerrein ‘de Hemrik’ in Leeuwarden beheren wij al onze projecten.

Met project managers, WordPress specialisten, content makers, Social Media experts, designers, hosting managers en SEO specialisten zijn wij een uitstekende partner voor de marketing en communicatiediensten van bedrijven. 

Meer weten of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug!

Reviews van onze klanten

Zullen we samenwerken?