One Page website

Een 'One page' is een slimme keuze voor bedrijven die geen uitgebreide website nodig hebben, goed gevonden willen worden ook nog eens een goede webpresence zoeken.

Overzichtelijke homepage

Een ‘One Page’ is een website waarop u op een overzichtelijke manier verteld over uw bedrijf. Alle informatie is verwerkt op één pagina, waardoor u niet een grote uitgebreide website hoeft te laten ontwikkelen.

Alle benodigde informatie

Op een ‘One Page’ kunt u alle informatie kwijt die uw klanten nodig zijn. Hierbij moet u denken aan de volgende content (informatie) denken:

  • – Kort stukje of uw bedrijf
  • – Waarom klanten voor uw bedrijf moeten kiezen
  • – Diensten en/of producten
  • – Foto’s van bijvoorbeeld projecten
  • – Klant recensies
  • – Contactinformatie
  • – Ruimte voor informatie naar keuze*

* 1 extra gedeelte bij de prijs inbegrepen

Uniek en op maat gemaakt template

Elke ‘One Page’ zal uniek zijn en geheel in de eigen huisstijl van uw bedrijf. Het template zal op handmatig op maat gemaakt worden en hier houden we ook rekening met het design op telefoons en tablets. Daarnaast houden we rekening met het feit dat de website overzichtelijk en de gebruiksvriendelijkheid hoog blijven.

Mooie banner met reclame

Bovenin de website zullen we een mooie banner plaatsen met reclame naar keuze. Hier kunt u bijvoorbeeld een product of dienst promoten. De uitgebreide versie* van het ‘One Page’ pakket heeft hier een slider, waar u 3 verschillende diensten kunt promoten door middel van een roterende banner.

*Meer prijs van € 70

SEO: gevonden worden in de zoekmachine

Het is van belang dat uw bedrijf gevonden wordt in de zoekmachine. Uiteraard houden wij hier rekening mee en verwerken naast de bedrijfsnaam en plaats 2 zoekwoorden die het beste bij uw bedrijf passen in de website. De uitgebreide versie* verwerken we er 5 (uiteraard ook naast de bedrijfsnaam en plaats). Bij deze zoekwoorden moet u bijvoorbeeld denken aan ‘kapper Amsterdam’, ‘loodgieter Leeuwarden’ of ‘damesmode Drachten’. Wilt u nog meer zoekwoorden verwerken, dan adviseren wij geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

* Meerprijs van € 70,- exclusief BTW

Interactie met social media

Tegenwoordig zitten liefst 11,5 miljoen Nederlanders op WhtasApp en net geen 11 miljoen op Facebook. Als bedrijf zijnde kun je natuurlijk niet achter blijven en moet je hier iets mee doen. Omdat wij als LIMBO graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en onze kennis blijven ontwikkelen. Om hier vakkundig op in te spelen, bieden wij ook support aan via Facebook Messenger en WhatsApp. Onze ervaring is dat klanten hier dankbaar gebruik van maken en dit zeer prettig vinden.

Eerder hebben wij al gemeld dat wij slimme oplossingen hebben met betrekking tot de samenwerking tussen Facebook en de websites die wij ontwikkelen. Naast deze integratie, zorgen wij er ook voor dat bezoekers uw social media pagina’s kunnen volgen en de website kunnen delen met zijn of haar netwerk. Zo verwachten wij rekening te houden met de nieuwste ontwikkelingen en hier tactisch op in te spelen.

Veel uitbreidmogelijkheden

Een ‘One Page’ is super flexibel. Wanneer u later de website uit wil breiden met meer pagina’s, dan is dit eenvoudig op te lossen. Daarnaast zijn er ook heel veel plug-ins beschikbaar die wij vakkundig in kunnen programmeren. Onze uitgebreide versie* van de ‘One Page’ bevat onder andere de mogelijkheid om Facebook te integreren en je locatie te tonen op een interactieve map.

Maar een uitbreiding als bijvoorbeeld een online afspraken systeem of verbinding met andere partijen (d.m.v. een API) worden op maat geleverd. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte.

*Meerprijs van € 70 exclusief BTW

Voor slechts € 185,-exclusief BTW