One Page

[vc_row equal_height=”1″][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row king_class=”feature_section3″][vc_column el_animate=”animated eff-fadeInLeft” width=”1/2″ el_class=”one_half” el_delay=”200″][titles text=”JTNDYiUzRU9uZSUyMFBhZ2UlM0MlMkZiJTNFJTIwd2Vic2l0ZQ==” type=”h1″ class=”caps”][titles text=”RWVuJTIwJTI3T25lJTIwcGFnZSUyNyUyMGlzJTIwZWVuJTIwc2xpbW1lJTIwa2V1emUlMjB2b29yJTIwYmVkcmlqdmVuJTIwZGllJTIwZ2VlbiUyMHVpdGdlYnJlaWRlJTIwd2Vic2l0ZSUyMG5vZGlnJTIwaGViYmVuJTJDJTIwZ29lZCUyMGdldm9uZGVuJTIwd2lsbGVuJTIwd29yZGVuJTIwb29rJTIwbm9nJTIwZWVucyUyMGVlbiUyMGdvZWRlJTIwd2VicHJlc2VuY2UlMjB6b2VrZW4uJTIw” type=”strong” class=”light”][margin margin_top=”30px”][vc_accordion style=”3″ icon=”icon-plus-square-2″ el_class=”st-accordion”][vc_accordion_tab title=”Overzichtelijke homepage”][vc_column_text]Een ‘One Page’ is een website waarop u op een overzichtelijke manier verteld over uw bedrijf. Alle informatie is verwerkt op één pagina, waardoor u niet een grote uitgebreide website hoeft te laten ontwikkelen.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Alle benodigde informatie”][vc_column_text]Op een ‘One Page’ kunt u alle informatie kwijt die uw klanten nodig zijn. Hierbij moet u denken aan de volgende content (informatie) denken:

  • – Kort stukje of uw bedrijf
  • – Waarom klanten voor uw bedrijf moeten kiezen
  • – Diensten en/of producten
  • – Foto’s van bijvoorbeeld projecten
  • – Klant recensies
  • – Contactinformatie
  • – Ruimte voor informatie naar keuze*

* 1 extra gedeelte bij de prijs inbegrepen[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Uniek en op maat gemaakt template”][vc_column_text]Elke ‘One Page’ zal uniek zijn en geheel in de eigen huisstijl van uw bedrijf. Het template zal op handmatig op maat gemaakt worden en hier houden we ook rekening met het design op telefoons en tablets. Daarnaast houden we rekening met het feit dat de website overzichtelijk en de gebruiksvriendelijkheid hoog blijven.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Mooie banner met reclame”][vc_column_text]Bovenin de website zullen we een mooie banner plaatsen met reclame naar keuze. Hier kunt u bijvoorbeeld een product of dienst promoten. De uitgebreide versie* van het ‘One Page’ pakket heeft hier een slider, waar u 3 verschillende diensten kunt promoten door middel van een roterende banner.

*Meer prijs van € 70[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”SEO: gevonden worden in de zoekmachine”][vc_column_text]Het is van belang dat uw bedrijf gevonden wordt in de zoekmachine. Uiteraard houden wij hier rekening mee en verwerken naast de bedrijfsnaam en plaats 2 zoekwoorden die het beste bij uw bedrijf passen in de website. De uitgebreide versie* verwerken we er 5 (uiteraard ook naast de bedrijfsnaam en plaats). Bij deze zoekwoorden moet u bijvoorbeeld denken aan ‘kapper Amsterdam’, ‘loodgieter Leeuwarden’ of ‘damesmode Drachten’. Wilt u nog meer zoekwoorden verwerken, dan adviseren wij geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

* Meerprijs van € 70,- exclusief BTW[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Interactie met social media”][vc_column_text]Tegenwoordig zitten liefst 11,5 miljoen Nederlanders op WhtasApp en net geen 11 miljoen op Facebook. Als bedrijf zijnde kun je natuurlijk niet achter blijven en moet je hier iets mee doen. Omdat wij als LIMBO graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en onze kennis blijven ontwikkelen. Om hier vakkundig op in te spelen, bieden wij ook support aan via Facebook Messenger en WhatsApp. Onze ervaring is dat klanten hier dankbaar gebruik van maken en dit zeer prettig vinden.

Eerder hebben wij al gemeld dat wij slimme oplossingen hebben met betrekking tot de samenwerking tussen Facebook en de websites die wij ontwikkelen. Naast deze integratie, zorgen wij er ook voor dat bezoekers uw social media pagina’s kunnen volgen en de website kunnen delen met zijn of haar netwerk. Zo verwachten wij rekening te houden met de nieuwste ontwikkelingen en hier tactisch op in te spelen.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Veel uitbreidmogelijkheden”][vc_column_text]Een ‘One Page’ is super flexibel. Wanneer u later de website uit wil breiden met meer pagina’s, dan is dit eenvoudig op te lossen. Daarnaast zijn er ook heel veel plug-ins beschikbaar die wij vakkundig in kunnen programmeren. Onze uitgebreide versie* van de ‘One Page’ bevat onder andere de mogelijkheid om Facebook te integreren en je locatie te tonen op een interactieve map.

Maar een uitbreiding als bijvoorbeeld een online afspraken systeem of verbinding met andere partijen (d.m.v. een API) worden op maat geleverd. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte.

*Meerprijs van € 70 exclusief BTW[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][margin margin_top=”30px”][titles text=”Vm9vciUyMHNsZWNodHMlMjAlM0NzdHJvbmclM0UlRTIlODIlQUMlMjAxODUlMkMtJTNDJTJGc3Ryb25nJTNFZXhjbHVzaWVmJTIwQlRX” type=”h2″ class=”light caps”][margin margin_top=”30px”][vc_column_text]Direct aanschaffen          Online aanvragen[/vc_column_text][margin margin_top=”30px”][vc_column_text]Vrijblijvende offerte[/vc_column_text][/vc_column][vc_column el_animate=”animated eff-fadeInRight” width=”1/2″ el_class=”one_half last” el_delay=”200″][vc_single_image image=”3704″ img_size=”full” retina=”yes” size=”full”][/vc_column][/vc_row]