Internet marketing & SEO

Meer resultaat uit jouw website halen!

Is het tijd voor de volgende stap met je website of webwinkel?

Internet Marketing is een heel ruim begrip en is dé verzamelnaam voor alle marketing activiteiten op en over het internet. Er wordt een persoonlijk plan opgesteld die past bij de filosofie van jouw bedrijf. Elk bedrijf heeft verschillende doelen en doelgroepen die voor hen van belang zijn. Aan de hand van uw bedrijf of persoonlijke website en huisstijl, zal er een plan gemaakt worden hoe de juiste bezoekers aan te trekken voor uw site en hoe de eventuele conversie te optimaliseren.

Internet marketing diensten

SEO

Zorgen voor een goede positie in de zoekmachine om gevonden te worden.

Conversie optimalisatie

Laat bezoekers ook betalende klanten worden. Inspelen op de bewegingen van de markt.

Online adverteren

Tactisch adverteren in bijvoorbeeld Google of Facebook, rekening houdend met budget.

Evenementen marketing

Samen met de organisatie zorgen wij voor de uitvoering van een strategisch marketingplan

Social media marketing

Een community rond je bedrijf bouwen om van volgers klanten te maken.

Webstatistieken

Inspelen op de data van webstatistieken en daarop inspelen voor optimaal resultaat!

Affiliatie marketing

Particulieren en bedrijven helpen wij om het affiliatie proces online te realiseren. Verdien geld door producten van anderen te verkopen!

Content marketing

Inspelen op de behoeftes van klanten met sterke content waardoor producten afgenomen worden.

Video marketing

Hét opkomende element in Internet Marketing, promoten met video marketing!

E-mail marketing

Bezoekers lid laten worden van de nieuwsbrief en daar betalende klanten van maken.

Ook naar de nummer 1 positie in de zoekmachine?

Dat wil natuurlijk iedereen wel, koploper zijn in bijvoorbeeld Google. Helaas is dit niet zo makkelijk als het klinkt. De concurrentie is in sommige branches groot, de Google algoritme verandert continue en het zoekgedrag van de potentiële klanten veranderd ook steeds.

Hoe het dan toch mogelijk is om goed gevonden te worden? Dat is een continue proces van de website up-to-date te houden d.v.m. goed onderhoud en kwaliteitsbeheer, de website te optimaliseren zodat de samenwerking tussen Google en je website of webwinkel soepel verloopt, de content en teksten steeds vernieuwen, te delen met de social media en er voor te zorgen dat populaire sites naar jou website of webwinkel linken d.m.v. linkbuilding.

Waarom je goed zou willen scoren in de zoekmachine en heb je dit nodig? Dat zijn vragen die wij wel eens voor onze kiezen krijgen. Als je goed gevonden wordt in de zoekmachines, dan komen er natuurlijk veel meer bezoeker naar je website of webwinkel en is de kans veel groter dat je diensten afgenomen of je producten verkocht worden. Goede SEO is dus belangrijk om succesvol te zijn via internet. 

Internet marketing en/of SEO plan nodig?

Advies krijgen of informatie opvragen?

Wij hebben geen standaard pakketten m.b.t. internet marketing of SEO. Elke klant onderzoeken en bestuderen wij individueel en elke klant krijgt een pakket met advies op maat. Vul je gegevens hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!