Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kimberly/domains/limbointernational.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kimberly/domains/limbointernational.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kimberly/domains/limbointernational.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684
Blog – LIMBO International | Online- en offline marketing- en communicatiebureau

Begin 2018 fris en fruitig met een nieuwe online look!

Oudejaarsavond staat weer voor de deur. Een nieuw jaar, nieuwe ronde en nieuwe kansen. Voor veel mensen een mooie gelegenheid om nieuwe doelen te stellen, goede voornemens uit te voeren en/of weer fris en fruitig van start te gaan.

Dit geldt uiteraard ook voor ons. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om LIMBO 2.0 structuur te geven, uit te testen met nieuwe klanten en wij zijn helemaal klaar voor de lancering. De laatste bugs zijn uit het systeem gehaald, het systeem is succesvol getest en we staan te popelen om live te gaan. Tevens hebben wij momenteel een aantal mooie projecten lopen, waar we binnenkort meer over vertellen.

De komende weken gaan wij ons richten op MKB, ZZP en freelancers te helpen om ook een goede start van 2018 te maken. Zoek jij ook een (ver)nieuw(d)e OnePage, website of webwinkel? En wil jij 2018 goed beginnen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook helpen wij bedrijven graag om beter gevonden te worden in de zoekmachine (dit is een proces dat continue aan het veranderen is. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen hier dan ook tactisch op inspelen), vernieuwen of verbeteren van de huisstijl, actieve website en social media kanalen te onderhoud en/of bijvoorbeeld aan een betere performance (denk aan laadtijd, etc.).

In 2018 is het belangrijk dat de website volledig geoptimaliseerd wordt voor telefoons en tablets. De verwachting is dat liefst 80% van de internet gebruikers surfen via de smartphone en daarvan bijna de helft ook iets koopt via die weg. Ook zijn bezoekers geïnteresseerder in een goede en snelle website die op maat wordt gemaakt voor telefoons, dan dat ze een speciale App daarvoor nodig hebben. Dit gaat weer ten koste van de snelheid van het apparaat. Ook wordt er veel meer gezocht via Google dan bijvoorbeeld via Facebook. Het is dus van belang om naast een goede Facebook pagina ook een goede OnePage of website te hebben. Wij kunnen daarnaast Facebook slim integreren in de website (denk aan foto’s, video’s en posts), zodat je hier het optimale uit kunt halen.

LIMBO 2.0 is een bedrijf dat actief is tussen de grote dure jongens en de bedrijven die aanbieden om zelf een beperkte en gelimiteerde gratis website te laten maken. Door slim processen te automatiseren kunnen wij zeer interessante prijzen bieden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte op maat.

AANKONDIGING LIMBO 2.0!

Beste klant, volger of vriend van LIMBO International,

Het afgelopen half jaar hebben wij, Erik Osinga en Harry J. Kooistra, ons volledig ingezet op het professionaliseren, automatiseren en waar nodig, verbeteren van LIMBO International. Een half jaar geleden heeft LIMBO zich versterkt met de kwaliteiten van Erik (specialist in bedrijfs- plannen en processen, bedrijfsidentiteit / huisstijlen en marketing), en samen met Harry J. is er, en blijft er hard aan het succes van LIMBO 2.0 worden gewerkt. Elk onderdeel van het bedrijfsproces, is onder de loep genomen, besproken en daar onze vernieuwde visie op los gelaten. Tevens hebben wij een op maat gemaakt klantsysteem online gezet, wat nauw samen werkt en communiceert met onze (internationale) partners.

LIMBO 2.0

De focus lag op het sterk verbeteren van de kwaliteit van onze producten, het automatiseren van onze administratie en de communicatie naar onze klanten. Via ons nieuw klantsysteem kunnen onze klanten zijn of haar producten bekijken, wijzigen en bijvoorbeeld nieuwe bestellen. Daarnaast zijn er overzichten van betalingen, projecten en kunnen bestanden gedownload worden van huidige en vroegere producten. Tevens hebben wij een online helpdesk opgezet, zodat onze klanten vakkundig en professioneel geholpen kunnen worden d.m.v. een ticket systeem. Daarnaast bieden we ook WhatsApp en Facebook Messenger support en hebben we terugbel formulieren.

Nieuwe producten

Er zijn ook een aantal nieuwe producten in ons assortiment gekomen. Voor de starters en kleinere bedrijven hebben wij een zogenaamde het ‘LIMBO 2.0 One Page pakket’ in het leven geroepen. Hiervan hebben wij een basis en een uitgebreide variant in het leven geroepen. Daarnaast zijn ook het ‘LIMBO 2.0 Website pakket’ en het ‘LIMBO 2.0 Webwinkel pakket’ geboren. Deze twee pakketten hebben, net als het ‘One Page pakket’ een basis en een uitgebreide variant.
Naast One Pages, websites en webwinkels, hebben we ook producten voor logo’s, huisstijlen, onderhoud, domeinnamen, webruimte, social media, (online) adverteren, zoekmachine optimalisatie, (web)teksten, en veel meer.

Kwaliteitsbeheer

Nu wij onze focus leggen op de kwaliteit van onze producten en de communicatie naar onze klanten, vinden wij het ook belangrijk dat onze producten van goede kwaliteit blijven. Hierdoor hebben wij ‘ LIMBO 2.0 kwaliteitsbeheer’ in het leven geroepen. Afhankelijk van het pakket, controleren wij wekelijks dan wel maandelijks op de kwaliteit van het project dat online staat en voeren wij de benodigde tests uit. Op deze manier kunnen wij de goede kwaliteit garanderen en waarborgen.

Huidige klanten

Voor de huidige klanten zal er ook het één en andere veranderen. Elke klant zal aan het nieuwe klantsysteem toegevoegd worden en zullen worden geanalyseerd. Waar we verbeterpunten tegenkomen, zullen we deze in overleg met de klant uitvoeren en we zullen contact opnemen met de klanten die toe zijn aan verbetering van de huidige kwaliteit. Ook zullen we onze nieuwe prijzen doorvoeren (uiteraard blijven we binnen het prijzenkader dat je van ons gewend bent) en de huidige klanten informeren van de nieuwe situatie.

Lancering

Nu we aan het einde gekomen zijn van de test fases en deze succesvol afgerond hebben, willen wij graag LIMBO 2.0 lanceren. Maar voordat we dat gaan en kunnen doen, gaan we eerst bedrijven binnen ons netwerk benaderen of ze tegen een gereduceerd tarief ons willen helpen met het testen van ons systeem, de kwaliteit en onze vernieuwde communicatie. Op deze manier verwachten wij de klant aan een kwalitatief hoog product te leveren en de bedrijven ons helpen om een sterk portfolio te creëren.

Mocht jouw bedrijf ook wel een upgrade kunnen gebruiken? Schroom dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie, surf naar https://www.limbointernational.nl en like onze facebook pagina om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.

LIMBO International