AANKONDIGING LIMBO 2.0!

Beste klant, volger of vriend van LIMBO International,

Het afgelopen half jaar hebben wij, Erik Osinga en Harry J. Kooistra, ons volledig ingezet op het professionaliseren, automatiseren en waar nodig, verbeteren van LIMBO International. Een half jaar geleden heeft LIMBO zich versterkt met de kwaliteiten van Erik (specialist in bedrijfs- plannen en processen, bedrijfsidentiteit / huisstijlen en marketing), en samen met Harry J. is er, en blijft er hard aan het succes van LIMBO 2.0 worden gewerkt. Elk onderdeel van het bedrijfsproces, is onder de loep genomen, besproken en daar onze vernieuwde visie op los gelaten. Tevens hebben wij een op maat gemaakt klantsysteem online gezet, wat nauw samen werkt en communiceert met onze (internationale) partners.

LIMBO 2.0

De focus lag op het sterk verbeteren van de kwaliteit van onze producten, het automatiseren van onze administratie en de communicatie naar onze klanten. Via ons nieuw klantsysteem kunnen onze klanten zijn of haar producten bekijken, wijzigen en bijvoorbeeld nieuwe bestellen. Daarnaast zijn er overzichten van betalingen, projecten en kunnen bestanden gedownload worden van huidige en vroegere producten. Tevens hebben wij een online helpdesk opgezet, zodat onze klanten vakkundig en professioneel geholpen kunnen worden d.m.v. een ticket systeem. Daarnaast bieden we ook WhatsApp en Facebook Messenger support en hebben we terugbel formulieren.

Nieuwe producten

Er zijn ook een aantal nieuwe producten in ons assortiment gekomen. Voor de starters en kleinere bedrijven hebben wij een zogenaamde het ‘LIMBO 2.0 One Page pakket’ in het leven geroepen. Hiervan hebben wij een basis en een uitgebreide variant in het leven geroepen. Daarnaast zijn ook het ‘LIMBO 2.0 Website pakket’ en het ‘LIMBO 2.0 Webwinkel pakket’ geboren. Deze twee pakketten hebben, net als het ‘One Page pakket’ een basis en een uitgebreide variant.
Naast One Pages, websites en webwinkels, hebben we ook producten voor logo’s, huisstijlen, onderhoud, domeinnamen, webruimte, social media, (online) adverteren, zoekmachine optimalisatie, (web)teksten, en veel meer.

Kwaliteitsbeheer

Nu wij onze focus leggen op de kwaliteit van onze producten en de communicatie naar onze klanten, vinden wij het ook belangrijk dat onze producten van goede kwaliteit blijven. Hierdoor hebben wij ‘ LIMBO 2.0 kwaliteitsbeheer’ in het leven geroepen. Afhankelijk van het pakket, controleren wij wekelijks dan wel maandelijks op de kwaliteit van het project dat online staat en voeren wij de benodigde tests uit. Op deze manier kunnen wij de goede kwaliteit garanderen en waarborgen.

Huidige klanten

Voor de huidige klanten zal er ook het één en andere veranderen. Elke klant zal aan het nieuwe klantsysteem toegevoegd worden en zullen worden geanalyseerd. Waar we verbeterpunten tegenkomen, zullen we deze in overleg met de klant uitvoeren en we zullen contact opnemen met de klanten die toe zijn aan verbetering van de huidige kwaliteit. Ook zullen we onze nieuwe prijzen doorvoeren (uiteraard blijven we binnen het prijzenkader dat je van ons gewend bent) en de huidige klanten informeren van de nieuwe situatie.

Lancering

Nu we aan het einde gekomen zijn van de test fases en deze succesvol afgerond hebben, willen wij graag LIMBO 2.0 lanceren. Maar voordat we dat gaan en kunnen doen, gaan we eerst bedrijven binnen ons netwerk benaderen of ze tegen een gereduceerd tarief ons willen helpen met het testen van ons systeem, de kwaliteit en onze vernieuwde communicatie. Op deze manier verwachten wij de klant aan een kwalitatief hoog product te leveren en de bedrijven ons helpen om een sterk portfolio te creëren.

Mocht jouw bedrijf ook wel een upgrade kunnen gebruiken? Schroom dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie, surf naar https://www.limbointernational.nl en like onze facebook pagina om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.

LIMBO International

Leave a Reply